Elinstallationer för företag

Stora och små elarbeten för fastighetsägare, industrier och företag i Lekebergs kommun och Örebro län.

Tillväxten sätter fart

Utan elektricitet stannar samhället, och för dig som företagare kan ett driftstopp på grund av elektriskt fel vara ödesdigert. Som företagare själv vet vi hur viktigt det är att kunna leverera. Tillsammans med oss får du inte bara snabb hjälp om det händer något oväntat, utan också en partner som hjälper till att ge dig säkra och hållbara elinstallationer för framtiden. Idag arbetar Fjugesta Elektriska med företagskunder inom olika branscher, speciellt inom tillverkande industri. Det gör också att vi har full förståelse för hur viktigt det är med effektiv felsökning och snabbt genomföra service och reparationer. 

Välj elektriker som vill förstå din verksamhet

Grunden hos Fjugesta Elektriska är att lyssna, undersöka och se vilka behov du som företagare har när det gäller elinstallationer, el-service och el-reparationer såväl som el-projektering. Att känna din verksamhet kommer att ge dig mycket bättre råd och bättre resultat, så var beredd på att få många frågor om din verksamhet från oss. Vi vet att du tjänar på det. Är det dags att bygga en ny anläggning eller kontorsbyggnad och du behöver hjälp med övergripande planering och elinstallation kan du alltid lägga jobbet på ett personligt och familjärt företag som har många års kunskap av el-entreprenad.

Detsamma gäller om du är fastighetsägare och behöver se över elinstallationen eller letar el-installatör till en nybyggnation. Vi har ett stort nätverk av specialister och hantverkare som kan tas in om det krävs. Tillsammans går vi igenom projektet, diskuterar igenom ritningarna och behoven. Efter det får du en lösning som är skräddarsydd i minsta detalj. Under vägen stämmer vi av eventuella frågetecken och beslut som måste tas, men helhetsansvaret ligger hos oss. 

Vill du veta mer om vilka olika uppdrag du kan få hjälp med?

För att du inte bara ska få ord om vad vi kan, utan även se vilka uppdrag vi gör har vi samlat en rad olika jobb här. Har du frågor om specifika uppdrag är du alltid välkommen att kontakta oss. Vill du lämna en offert är du också mer än välkommen!

Vill du veta mer om oss?

Hos Fjugesta Elektriska får du hjälp med elinstallationer, projektering och el-service för företag. 

Välkommen att kontakta oss:
info@fjugestaelektriska.se telefon 0585-10307.​​​​​