El-renovering

Att uppdatera elsystem och byta ut gaml uttag och ledningar är en enkel försäkring mot brand och allvarliga elproblem. Vi hjälper dig med test, undersökning och ominstallation för en ny och säker ellösning. 

Renovera el trygg och säkert med oss

Att se över sina el-lösningar, speciellt om du har ett gammalt hus eller äldre företags-fastigheter, är en av de bästa försäkringarna mot brand och el-problem. Kablar och ledningar blir slitna med åren och både material och kunskap om hur el ska installeras utvecklas och förbättras konstant. Samhället är idag mycket mer elektrifierat än för bara tjugo år sedan, och vi är beroende av en pålitlig strömförsörjning på ett helt annat sätt. Hos oss får du renoveringshjälp som är kunnig, erfaren och följer alla regler och föreskrifter. Du kan få hjälp med mindre renoveringar eller att byta ut hela elsystemet. Vad du än behöver så får du alltid tydliga prisuppgifter från oss, och en lösning som passar dina behov och önskemål. Fjugesta Elektriska är medlem i Installatörsföretagen.

El-renovering av sommarstuga, lantbruk eller kyrka?

Fjugesta Elektriska hjälper dig med el-renovering av enskilda delar och rum i ett hus eller i en fastighet. Eller så hjälper vi dig att byta hela elsystemet. Hos hittar du erfarenhet av en mängd olika byggnader och el-konstruktioner. Här finns sommarstugor, företagslokaler, bostadsrättsförening, hus men också kyrkor på meritlistan. Det innebär att du får en elektriker som kan ta hänsyn till både byggnadstekniska omständigheter, men också föreskrifter som rör bevarandet av kulturella och byggnadshistoriska värden. Oavsett om du vill ha ett modernt nytt kök i en fastighet från början av 1900-talet eller du har en industrilokal som behöver uppdatera elsystemet ser vi till att du får en lösning som är snygg, funktionell och passar dina behov. Helt enkelt lösning som inte märks, men som alltid hjälper dig i din vardag.  

Starta med ett el-test

Är du osäker på hur status är i ditt elsystem, oavsett om du är företagare eller privatperson, kan du alltid kontakta oss för en diskussion och ett få ett el-test. Med ett test får du en analys av hur elektriciteten fungerar och vad som eventuellt behöver bytas ut eller förbättras. Det ger dig en överblick och möjlighet att analysera situationen innan du fattar beslut. Vi hjälper dig hela vägen, både med goda råd och konkreta prisuppgifter som du sedan kan ta ställning till.

Få hjälp med:

Byte av gamla och slitna ledningar.
Byte av vägguttag och strömbrytare.
Byte av elcentral och elmätartavla.
Planera in och sätta nya uttag eller inmatningar.
Att lägga in golvvärme, installera nya hushållsmaskiner eller belysning.

Hitta din elektriker hos oss!

Här kan du få hjälp med renovering, uppfräschning och ominstallation av gamla ledningar, elskåp och uttag. 

Välkommen att kontakta oss:
info@fjugestaelektriska.se telefon 0585-10307.​​​​​​​
​​​​​​​​​​​​