El-projektering

Få hjälp med el-projektering och installation av el i nybyggnationer och omfattande renoveringsprojekt. Hos Fjugesta Elektriska kan du få hjälp i hela Örebros län. 

El-projektering krattar för en smart el-lösning

Fjugesta Elektriska kan hjälpa dig, oavsett om du är privatperson, företagare, fastighetsägare eller lantbrukare, med att planera och projektera elinstallationer för nybyggnationer och större renovering- och reparationsprojekt. Vi är vana att ta helhetsansvar och hjälper dig inte bara med att omvandla ditt behov till en smart och välfungerande el-lösning, utan också planera, offerera och genomföra arbetet från början till slut. Genom att lägga kraft på projektets start och se till att få grunden rätt får du en enkel och effektiv process fram till allt är klart. 

Vad är el-projektering enligt Fjugesta Elektriska?

För oss handlar varje uppdrag om att lyssna in vilka behov av el som du som kund har. Förstå vad som passar din verksamhet bäst om du är företagare. Få en klar bild av hur du vill placera uttag eller belysning när det handlar om att renovera elen i ett hem. Det är oavsett uppdrag alltid vår utgångspunkt, men vid projektering och mer omfattande el-arbeten är det viktigt att ramarna för projektet blir precis som du vill ha dem. Det kommer nämligen göra det mycket enklare att fylla i alla viktiga bitar som sedan bygger lösningen. Att lägga tid och engagemang på grunden och planering lönar sig i längden, främst för dig men också för oss. Det vet vi av erfarenhet. 
 
När du ger projekteringsuppdrag till oss, så kommer vi därför att göra en noggrann genomgång från början där alla frågor diskuteras. Sedan återkommer vi med ett komplett förslag till dig och ser till att beräkningar, prisförslag, materialberäkningar och andra underlag är på plats innan start. Tillsammans med våra underleverantörer ser vi till att du får det material du vill ha och att det finns de resurser som projektet kräver. Under projektet får du löpande information om alla steg och beslut som tas, men lämnar över helhetsansvaret till oss. 

Lägg el-ansvaret hos oss!

Vid nybyggnationer och stora renoveringsprojekt, stambyte och vid ombyggnation: vi hjälper till att projektera och installera all el.

Välkommen att kontakta oss:
info@fjugestaelektriska.se telefon 0585-10307.​​​​​​​
​​​​​