Elinstallation

​​​​​​​När du letar efter elektriker i Örebro län till stora, små, enkla och komplicerade elinstallationer. Hos oss får du en hantverkare som alltid att löser problem och levererar en lösning efter dina behov.

Tryggt och snyggt vid varje elinstallation

En riktigt väl utförd elinstallation syns inte. Den verkar i det tysta och fyller ditt behov utan att du tänker på det. Det är en installation utan fula ingångar eller utgångar, utan kablar som är märkligt dragna eller strömuttag och armaturer som inte är rätt placerade. Sådant som i längden blir störande, irriterande och inte ser bra ut. Dessutom är riktigt väl utförda elinstallationer alltid säkra. Oavsett om du har fått hjälp med ny golvvärme i badrummet, laddstolpe eller laddningsstation till elbilen, nya maskiner till ditt företag har blivit inkopplade eller du har utökat strömkapaciteten till din tillverkning. När du väljer oss, får du alltid en välutbildad elektriker som kan den tekniska utvecklingen och nya material och vet vilka regler som gäller vid installation och elarbeten.

Elinstallationer för företagare, lantbrukare och privatpersoner

Hos oss finns elektriker som har bred kunskap och erfarenhet, och idag arbetar vi med el-uppdrag till privatkunder, fastighetsägare och företagskunder inom en rad olika branscher. Vi är specialiserade på el-installationer och elarbeten till jordbruk och tillverkande industrier, vilket har gett oss extra kompetens i att kunna lösa elinstallationer som ställer höga krav på prestanda och pålitlighet. Ofta finns är också utmaningar i installationsmiljön, något som har gjort det naturligt att se och utnyttja de möjligheter som finns. Idag arbetar vi också till stor del med nyproduktion av hus och fastigheter, där vi både kan ta helhetsansvar och stå för både projektering och installation eller vara en underleverantör. Självklart är vi auktoriserade och medlemmar in Installatörsföretagen.

​​​​​​​Välkommen till oss!


Hitta din elektriker hos oss!

Här kan du få hjälp med installationer av el samt service, felsökning och reparationer. 

Välkommen att kontakta oss:
info@fjugestaelektriska.se telefon 0585-10307.​​​​​