El-service

När du letar efter elektriker i Örebro län för snabb och säker el-service. Vi hjälper dig med underhåll, felsökning och reparationer. Välj en elektriker som levererar en lösning efter dina behov.

El-service för snabb hjälp

När du behöver ett uttag, vill byta armatur eller det blir strul med bilens laddstolpe; då ringer du oss. Under åren har vi löst en uppsjö av olika el-problem. Ofta är lösningen på problemet förhållandevis lätt att åtgärda, men i de fall där felet verkar vara mer omfattande ser vi till att felsöka noggrant och metodiskt för att hitta fram till den felande länken och reparera den till dig.

Ett gott råd är att försöka förebygga istället för att vänta tills du har ett problem. Ring oss gärna direkt du upptäcker att du har oregelbunden el-försörjning eller att något uttag eller någon kontakt börjar blir instabilt. Genom att vara tidigt ute kan du inte bara spara kostnader och tid som reparationer tar; el är också en säkerhetsfråga. Kontakta oss gärna – både när något inte fungerar eller du har en situation där du upplever att något el-relaterat inte fungerar optimalt. Våra elektriker kör på uppdrag i hela Örebro län och kan snabbt vara på plats.

El-service för företagare och fastighetsägare

För dig som är företagare så får du snabb och effektiv felsökning av din anläggning, fastighet eller industrilokal av oss. Olyckor eller oväntade situationer händer tyvärr emellanåt, och vid oförklarliga strömavbrott eller oregelbunden elförsörjning kan vi snabbt vara på plats. Produktionsstopp är en kostnad som vi gärna hjälper till att minska som mycket som möjligt.

Precis som vi löser problem till privatpersoner får du ett tydligt förslag på åtgärd och reparation. En bra förebyggande åtgärd för att minska sårbarheten och öka stabiliteten i din anläggning är en regelbunden översyn. Vi hjälper dig gärna se över belastnings-fördelning, el-centraler, ställverk, doser och kabeldragningar. Välkommen att kontakta oss och ta reda på mer om vad vi kan leverera till dig

Beställ el-service hos oss!

När du behöver underhålla elsystem eller få hjälp med felsökning och reparationer.

Välkommen att kontakta oss:
info@fjugestaelektriska.se telefon 0585-10307.​​​​​​​
​​​​​