Ljusplanering

Sätt belysning som tar hänsyn till både inomhusmiljö och arbetsmiljö för dig som är företagare. Lys upp fasad och pool med energisnål och snygga utomhuslampor hemma. Vi ger dig en effektfull helhet.

Få rätt ljus och följ belysningskriterierna på jobbet 

Ljus och belysning är en del av arbetsmiljön och en viktig del i det ansvar företagare har att ge anställda och medarbetare en trygg och säker arbetsmiljö. För företagskontor eller industriföretag finns föreskrifter, regler och framför allt belysningsvärden som Arbetsmiljöverket har fastlagt för att ljusplaneringen och belysningen ska bli optimal. Vi hjälper dig att skapa en lösning som är praktisk och snygg, och följer gällande regler.

Idag arbetar Fjugesta Elektriska med företagskunder inom olika branscher i hela Örebros län, men har stor kunskap inom tillverkande industri och lantbruk. Det gör att du får en el-partner och elektriker som har kunskap att se vilka ljusbehov som din verksamhet kräver, men också har erfarenheter och infallsvinklar som din belysningslösning kommer att stor ha nytta av.

Ljusplanera inom- och utomhus hemma

En effektiv men också resurssnål belysning är en viktig del av ditt hus elektricitet och el-system. Det handlar om att allt från uttag till armatur och belysningsskällor är rätt placerade för dina behov. Idag är det också alltmer vanligt med ett hemmakontor, och där behöver också belysning och lampor vara arrangerade så att resultatet blir en bra arbets- och studiemiljö.

Vi hjälper dig med allt ifrån goda råd och konkreta förslag på armatur och belysning till att realisera och installera hela lösningen. Du som planerar för utomhusbelysning till pool, trädgård, altan och uppfart är varmt välkommen att kontakta oss för förslag och en öppen diskussion kring lösningar. Hos oss får du elektriker som följer med i både tekniska utvecklingen och vad som gäller inom design och arkitektur. Det gör att du får förslag och produkter som följer alla föreskrifter, ger ett vackert ljus och passar ditt tycke och smak såväl som din plånbok.

Ljusplanera med oss

Vi hjälper dig att planera armatur, belysning och skapa en helhet som är funktionell och snygg. 

Välkommen att kontakta oss:
info@fjugestaelektriska.se telefon 0585-10307.​​​​​