Elinstallationer för privatpersoner

Stora och små elarbeten för hem, hus och fritidshus i Lekebergs kommun och Örebro län. 

Trygga, snygga och säkra elinstallationer i ditt hem:

Välj en lokal elektriker när du behöver hjälp med stora och små elinstallationer till ditt hem och till din fritidshus. Vi hjälper dig med laddstolpe till bilen, installerar tvättmaskin till sommarstugan eller projekterar och installerar alla elarbeten till ditt nybyggda hus. Fjugesta Elektriska utgår från Fjugesta men tar uppdrag i hela Örebro län. Vi arbetar både mot privatpersoner och företag. För dig som är privatperson innebär det att du får elektriker som är vana att lösa en rad olika elinstallationer och har bred kunskap inom både el-service, nyinstallation och reparationer. Vi lämnar alltid garanti på våra arbeten enligt Konsumentköplagen och Konsumenttjänstlagen. Fjugesta Elektriska är också medlem i Installatörsföretagen.

Få hjälp med:

  • Installationer för bad, kök och våtutrymme
  • Reparationer av elskåp, byten av kabel och brytare
  • Indragning av el i nybyggnationer
  • Omdragning av el i garage, sommarhus och villor
  • Installation av elstoplar och laddningsstationer för elbilar
  • Design av och el-lösningar för utomhusbelysning till pool, fasad, altan och uppfart

Elektriker för dig som bygger om och bygger nytt

Vid stora och små renoveringar eller när det är dags att bygga helt nytt – el och elektricitet är en av de stora bitarna för ett riktigt lyckat resultat. Det handlar om att se var strömbrytare passar bäst, var spotlights och lampor ger bäst ljus och framför allt vilka behov du vill att elen ska stötta. Vår specialitet är, och har alltid varit, att skapa lösningar som är individuellt anpassade, säkra och blir snygga installationer. Riktigt bra elinstallationer är när de inte märks, utan bara finns – och det på rätt ställe.

Tillsammans med oss kan du få en helhetsleverantör som tillsammans tar ansvar för elinstallationerna från början till slut. Vi har vana av att projektera stora och små ombyggnationer såväl som större och mindre nybyggnationer. Badrum, avlopp, kök, en enkel strömbrytare eller helhetsinstallation till hela huset. Du får all hjälp av en och samma leverantör.

​​​​​​​Vill du veta mer om vilka olika uppdrag du kan få hjälp med?

Det bästa betyget är nöjda kunder, och vi har samlat en rad olika jobb för att du som kund ska kunna få en bredare bild av vad vi kan. Har du frågor om specifika uppdrag är du alltid välkommen att kontakta oss. Vill du lämna en offert är du också mer än välkommen – det är alltid kostnadsfritt!

Hitta din elektriker hos oss!

Här kan du få hjälp med installationer av el samt service, felsökning och reparationer. 

Välkommen att kontakta oss:
info@fjugestaelektriska.se telefon 0585-10307.​​​​​